Dame hjelme

Cykelhjelme specielt til kvinder...

Der er de seneste år sket en eksplosiv udvikling i antallet af kvinder der er begyndt at cykle på motionsplan. En sport der tidligere stort set kun henvendte sig til mænd. Derfor er der heldigvis også kommet flere og flere cykelhjelme specielt lavet og designet til kvinder.
Her finder du alle de nyeste designs og farver af cykelhjelme til kvinder.

Læs mere om damehjelme

Når man kører på cykel er det en god ide at bruge cykelhjelm. I dag er der et kæmpe udvalg af hjelme i alle mulige mærker og designs. I dag er det stort set alle der cykler – flere og flere damer cykler og vi har selvfølgelig også hjelme til damer.
Det er ikke fordi en damehjelm adskiller sig så voldsomt fra herrehjelme. En damehjelm er lidt mindre -typisk 50-57cm – en herrehjelm er normalt 54-61cm. En damehjelm er derfor lidt lettere end en herrehjelm.
Den største forskel på en damehjelm og en herrehjelm er design og farver. En herrehjelm er traditionelt sort eller sølv. På damehjelmene er der normalt mere ”spræl”i farverne. Nogle damehjelme er endda så specifikke til damer at de er ”hestehale venlige”: Lukkemekanismen i nakken er udformet så der er plads til en hestehale!
Alle hjelmene er selvfølgelig godkendte efter den fælles europæiske EN1078 standard.
Her på BIKE&CO.dk har vi samlet et stort udvalg fra nogle af de populæreste producenter – Bell, Giro, Uvex Lazer og Abus.