Bell Stratus MIPS

Før DKK 1.299,00 Leveringstid: 2-5 hverdage
DKK 799,00
Spar DKK 500,00

Bell Stratus kombinerer aerodynamik og komfort. Designet til allround landevej med  integreret Float Fit system som giver komfort og sikkerhed – enhåndsjustering af størrelse. Overbrow ™ ventilation system trækker luft ind og sender det gennem en matrix af kanaler som giver super afkøling. Det nye No-twist tri-glides sørger for at stropperne altid lægger fladt ind til hovedet – uden blafren I vinden.

Vægt 275gram

Alle Bell hjelme er designet til, ved et fald, at reducere så meget energi som muligt når hjelmen rammer asfalten.
Det nye sikkerhedssystem MIPS reducerer yderligere den kraft som hjelmen rammer asfalten med. Det sker ved at den yderste hårde skal kan bevæge sig i forhold til det inderste – når en MIPS hjelm rammer asfalten vil den yderste skal bevæge sig nogle få millimeter – det er nok til at tage noget af energien ud af faldet og reducere mængden af den roterende kraft som kan give hjerneskade.
Det er ikke sådan at hjelmen sidder løst på hovedet – en MIPS hjelm justeres og fastspændes på samme måde som en almindelig hjelm. MIPS funktionen mærkes ikke i det daglige brug – der føles hjelmen som en almindelig hjelm – kun hvis uheldet er ude så træder MIPS til.